Για τους κατοίκους κατά μήκος των ακτών του «Suffolk County» και των νοτιοανατολικών τμημάτων της Νέας Αγγλίας η απειλή του «Hermine» εξακολουθεί να είναι «πολύ πραγματική» σύμφωνα με τον Ανώτερο μετεωρολόγο της «AccuWeather» Τζον Φίρικ.

Streaming Software

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτοικοι στο Long Island είχαν περίπου 730 διακοπές ρεύματος από το πρωί της Τρίτης, ως επί το πλείστον στο Suffolk County.

Υπάρχουν, επίσης, εκατοντάδες σπίτια κατεστραμμένα από ζημιές που προκάλεσαν ισχυροί άνεμοι στο Long Island και στο Queens.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα πολύ μεγάλο δέντρο έπεσε σε τρία αυτοκίνητα στην λεωφόρο «Ozone», του Queens, την Τρίτη το πρωί.

Οι ισχυρότεροι άνεμοι θα παραμείνουν στο Ακρωτήρι «Cod», στην ακτή της Μάρθας, στο Ναντάκετ και τη Μασαχουσέτη, με περιόδους υψηλής παλίρροιας.

Μεγάλα κύματα και ισχυρά ρεύματα «rip» θα είναι οι κύριες απειλές για τις παράκτιες περιοχές το βράδυ (τοπική ώρα).


Τα κύματα κοντά στις ακτές, θα φτάνουν σε λίγες ώρες, κατά μέσο όρο τα 8 με 14 πόδια.

Τα αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές, αλλά ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε.

Οι άνεμοι του «Hermine» αναμένεται να χτυπήσουν ιδιαίτερα τη νοτιοανατολική Μασαχουσέτη και το Ρόουντ Αϊλαντ όπου οι ριπές του ανέμου έχουν πέσει στα 50 μίλια/ώρα την Τρίτη το πρωί (τοπική ώρα).

Παρά το γεγονός ότι η Ερμιόνη έχει μετατραπεί σε μετα-τροπικό κυκλώνα, οι προειδοποιήσεις για σφοδρές καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, είναι σε ισχύ μετά από νέα ανακοίνωση του Εθνικού κέντρου τυφώνα για το λιμάνι «Jefferson Harbor», το «New Haven», το Κονέκτικατ, την παραλία Σάγκαμορ, τη Μασαχουσέτη και το «Block» του «Rhode Island» καθώς και για τα νησιά του Αμπελώνα και Ναντάκετ Μάρθας.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (NWS) επιτρέπει στο Εθνικό Κέντρο τυφώνα (NHC) την έκδοση προειδοποιήσεων για τροπικές θύελλες και για μετα-τροπικούς κυκλώνες όταν το σύστημα εξακολουθεί να αποτελεί μια σημαντική απειλή για τη ζωή των κατοίκων και τις περιουσίες τους. Αυτή η αλλαγή στην πολιτική εφαρμόστηκε μετά τον τυφώνα Sandy.

Οι πλημμύρες δεν θα περιοριστούν μόνο σε περιοχές που εκτίθενται άμεσα στον Ατλαντικό, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.

Οι χειρότερες συνθήκες μέσα από το βράδυ της Τετάρτης θα παρατηρούνται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Νέας Αγγλίας και στην ανατολική πλευρά του Λονγκ Άιλαντ.

Aπό τις ριπές της βροχής και τους θυελλώδεις ανέμους θα υπάρξουν και πρόσθετες σποραδικές διακοπές ρεύματος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης