«Συγκλονισμένος» από τα «τρομακτικά» νέα που έρχονται από το Στρασβούργο δήλωσε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, με ανάρτησή του στο Twitter.

«Όποιο και αν είναι το κίνητρο πίσω από τους πυροβολισμούς, θρηνούμε τους νεκρούς και βρισκόμαστε με τη σκέψη μας και τις ευχές μας κοντά στους τραυματίες. Ας ελπίσουμε ότι δεν κινδυνεύει πια κανείς άλλος» έγραψε ο κ. Ζάιμπερτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, μέσα στο κτήριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το οποίο έχει αποκλειστεί, ο Σβεν Σούλτσε, ευρωβουλευτής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU), δήλωσε στην εφημερίδα «Bild» ότι στο κτήριο βρίσκονται εκατοντάδες άνθρωποι, ευρωβουλευτές, συνεργάτες τους κ.λπ., με το κλίμα να είναι πολύ τεταμένο, καθώς σε πολλούς ξύπνησε μνήμες από την τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών το 2016. Ο κ. Σούλτσε δήλωσε μάλιστα ότι σήμερα στο Στρασβούργο φιλοξενούσε αποστολή 50 ατόμων από τη Γερμανία, τα οποία, όπως είπε, έχουν περάσει εδώ και ώρες τα σύνορα.

Από την αστυνομία της Βάδης – Βυρτεμβέργης, η οποία γειτνιάζει με την περιοχή του Στρασβούργου, ανακοινώθηκε λίγο νωρίτερα ότι πραγματοποιούνται συνοριακοί έλεγχοι κοντά στη πόλη Κελ, με αποτέλεσμα η κίνηση να διεξάγεται με δυσκολία και μεγάλες καθυστερήσεις.
Διαβάστε επίσης: Τρόμος στο Στρασβούργο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης