Συγνώμη ζήτησε ο ηθοποιός Γκάρι Ολντμαν γιατί υπερασπίστηκε παλαιότερα ρατσιστικά και προσβλητικά σχόλια του Μελ Γκίμπσον και του Αλεκ Μπόλντγουιν κατά των Εβραίων και των ομοφυλόφιλων, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Playboy.

«Έχω μετανιώσει για τα σχόλια που έκανα στη συνέντευξη του Playboy, επειδή προσέβαλα πολλούς Εβραίους», γράφει ο Ολτνμαν σε επιστολή που απέστειλε στην αμερικανική οργάνωση κατά της δυσφήμησης των Εβραίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Διαβάζοντας τα σχόλιά μου στη συνέντευξη, κατάλαβα ότι από τα λόγια μου λείπει κάθε ίχνος ευαισθησίας και ότι μπορούν να συμβάλουν στη διαιώνιση ενός λανθασμένου στερεότυπου».

Στη συνέντευξή του, ο Ολντμαν κατηγόρησε την «πολιτική ορθότητα» όσων επιτέθηκαν κατά του Μελ Γκίμπσον, επειδή έβριζε τους Εβραίους την ώρα που συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος στο Λος Αντζελες.

Με τον ίδιο τρόπο υπερασπίστηκε και τον Μπόλντγουιν στη συνέντευξή του, ο οποίος είχε χρησιμοποιήσει έκφραση προσβλητική για τους ομοφυλόφιλους σε καυγά του στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ελπίζω να καταλάβετε ότι αυτή η συγγνώμη μου είναι από καρδιάς και αληθινή και ότι έχω τεράστια προσωπική συμπάθεια για τους Εβραίους γενικά, και ακόμα περισσότερο για αυτούς που βρίσκονται στη ζωή μου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης