Γυμνός άντρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς στο Tours στη Γαλλία με μαχαίρι φωνάζοντας «Allahu Akbar», ενώ παράλληλα ζητούσε από την αστυνομία να τον πυροβολήσει καθώς βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ.

Οπλισμένος με ένα μαχαίρι κουζίνας, ο άντρας προσπαθήσει να επιτεθεί σε πεζούς, σε μια πεζογέφυρα που διασχίζει τον ποταμό Λίγηρα στην πόλη Tours, μια πόλη στην κεντρική περιοχή της κοιλάδας του Λίγηρα της Γαλλίας. Επίσης απείλησε έναν άντρα να τον πετάξει πάνω από το κιγκλίδωμα της γέφυρας, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Οπλισμένος με ένα μαχαίρι κουζίνας, ο άντρας είχε προσπαθήσει να επιτεθεί στους πεζούς σε μια πεζογέφυρα που διασχίζει τον ποταμό Λίγηρα στην πόλη Tours, μια πόλη στην κεντρική περιοχή της κοιλάδας του Λίγηρα της Γαλλίας. Κατάφερε να ξεπεράσει έναν άνδρα στη δεκαετία του ’60 και απείλησε να τον πετάξει πάνω από το κιγκλίδωμα της γέφυρας, πριν ασκήσει η αστυνομία και τον συνέλαβε, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ.

Ο 30χρονος άνδρας ζούσε στο Tours και ήταν γνωστός στις Αρχές για βίαιη συμπεριφορά. Σύμφωνα με πληροφορίες θα αξιολογηθεί από επαγγελματίες ψυχικής υγείας την Τετάρτη το βράδυ και έπειτα θα ειδοποιηθούν οι αντιτρομοκρατικές αρχές.

Πηγή: RT

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης