Οι Φιλιππίνες ανακοίνωσαν σήμερα 17 νέους θανάτους από τον κορωνοϊό και 1.841 επιπλέον μολύνσεις, με την πρωτεύουσα Μανίλα να εξακολουθεί να καταγράφει τον μεγαλύτερο αριθμό των νέων επιβεβαιωμένων περιστατικών COVID-19 και των νέων απωλειών.

Σε ένα ενημερωτικό δελτίο, το Υπουργείο Υγείας ανέφερε ότι ο συνολικός αριθμός των θανάτων έχει φθάσει τους 1.660, ενώ οι επιβεβαιωμένες μολύνσεις έχουν ανέλθει σε 63.001.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Χονγκ Κονγκ, οι αρχές ανακοίνωσαν σήμερα 50 εγχωρίως μεταδιδόμενα κρούσματα κορωνοϊού, αυξάνοντας περαιτέρω την ανησυχία για ένα κλιμακούμενο τρίτο κύμα μολύνσεων στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό κέντρο.

Περιλαμβανομένων των εισαγόμενων κρουσμάτων, ο αριθμός των νέων περιστατικών COVID-19 τις τελευταίες 24 ώρες είναι 58 και ο συνολικός αριθμός τους από τα τέλη Ιανουαρίου 1.714. Συνολικά δέκα άνθρωποι έχουν πεθάνει.

Το Χονγκ Κονγκ ανέφερε χθες, Πέμπτη, 63 εγχωρίως μεταδιδόμενα κρούσματα, τον μεγαλύτερο αριθμό μέσα σε μία ημέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ινδονησία κατέγραψε σήμερα 1.462 νέες μολύνσεις από τον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων να ανέλθει στις 83.130, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας.

Ο αριθμός των θανάτων από την COVID-19 αυξήθηκε κατά 84 φθάνοντας τους 3.957, δήλωσε ο αξιωματούχος του υπουργείου Άχμαντ Γουριάντο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης