Ανταπόκριση από Στρασβούργο – Νίκος Ρούσσης

Επικαλούμενη πρόσφατες δημόσιες τοποθετήσεις ειδικών, η Ιταλίδα ευρωβουλευτής των Μη Εγγεγραμμένων Francesca Donato, θέτει την Κομισιόν προ των ευθυνών της, για την απόφαση της να συνεχισθεί ο εμβολιασμός μικρών παιδιών κατά του Covid-19!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα, ο Søren Brostrøm, Γενικός Διευθυντής της Αρχής Υγείας της Δανίας, ζήτησε πρόσφατα δημόσια συγγνώμη για την εκστρατεία εμβολιασμού των παιδιών κατά του COVID-19 ενώ, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι ήταν λάθος να ασκείται πίεση στους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.

Επιπλέον, σύμφωνα με μια μελέτη του ISS που δημοσιεύτηκε στο The Lancet, το ποσοστό θνησιμότητας από Covid-19 για τα παιδιά ήταν μόλις 0,0002%.

Υπενθυμίζει ακόμη ότι, ο γιατρός Vanden Bossche έχει επισημάνει πώς τα αντισώματα των εμβολίων παρεμβαίνουν στην έμφυτη ανοσία των παιδιών, καθιστώντας τα λιγότερο ικανά να αντιμετωπίσουν τις ιογενείς επιθέσεις γενικά και δημιουργώντας μια γενική προδιάθεση για μη αναστρέψιμες αυτοάνοσες ασθένειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτά, λοιπόν, την Κομισιόν, πώς θα δικαιολογήσει τη συνέχιση του εμβολιασμού πολύ μικρών παιδιών και, πιο συγκεκριμένα, αν θα παράσχει τα λεπτομερή έγγραφα που εκθέτουν την επιστημονική αιτιολογία και τις μελέτες βάσει των οποίων κρίθηκε ότι ο εμβολιασμός παιδιών κατά του COVID ήταν απαραίτητος και αποτελεσματικός στην προστασία τους από τον κίνδυνο θανάτου και δεν συνιστούσε κίνδυνο για την υγεία τους;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης