Η Νικόλ ντι Μάριο συμμετείχε το βράδυ της Πέμπτης στα καλλιστεία για την ανάδειξη της «Μις Ούμπρια», στη σκιά του τρόμου, καθώς την προηγούμενη νύχτα σώθηκε από τον σεισμό στο Αματρίτσε, όπως είχε σωθεί και πριν από τέσσερα χρόνια από το ναυάγιο του Κόστα Κονκόρντια.

Την ώρα του σεισμού η Νικόλ (Miss Europe Continental 2014) κοιμόταν στο πατρικό της στη Μπορμπόνε, ένα χωριό που απέχει 18 χιλιόμετρα από το Αματρίτσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αισθάνθηκα ότι όλα έτρεμαν. Φοβήθηκα πολύ. Βγήκαμε έξω και δεν ξαναγυρίσαμε στο σπίτι. Περάσαμε τη νύχτα αρχικά στο ποδοσφαιρικό γήπεδο και μετά στα χωράφια», εξήγησε στην εφημερίδα corrieredellumbria.corr.it η 20χρονη που σπουδάζει παιδαγωγικές επιστήμες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τραγωδία του σεισμού της ξύπνησε μνήμες από τα όσα έζησε τέσσερα χρόνια νωρίτερα, τον Ιανουάριο του 2012, στα ανοιχτά του νησιού Τζίλιο, στην Τοσκάνη.

Η 16χρονη τότε Νικόλ βρισκόταν πάνω στο Costa Concordia όταν το κρουαζιερόπλοιο προσέκρουσε στα βράχια και βυθίστηκε, παίρνοντας μαζί του στον βυθό 32 ψυχές… «Εκείνη ήταν μια εμπειρία δραματική, τρομαχτική. Είχα εγκλωβιστεί στην καμπίνα επειδή το πλοίο πήρε κλίση. Κατόπιν χρειάστηκε να περιμένω στην ουρά για να μου δώσουν ένα σωσίβιο και κατάφερα να μπω στην τελευταία σωστική λέμβο, την 25η», αφηγήθηκε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης