Όταν οι διάσημοι γίνονται για λίγο παιδιά, πολλά μπορούν να συμβούν. Κάτι που κατάλαβε καλά χθες Κυριακή η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα. Πάντως, στις φωτογραφίες φαίνεται να διασκεδάζει ιδιαίτερα το πάθημά της…

Στα βραβεία «Kids Choice Awards» τα παιδιά έχουν τον πρώτο λόγο και ψηφίζουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και ηθοποιούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διάσημοι από την άλλη έχουν την ευκαιρία να νιώσουν έστω για λίγο και αυτοί παιδιά και να έρθουν σε επαφή με τους μικρούς τους θαυμαστές.

Στα φετινά 25α βραβεία που πραγματοποιήθηκαν στο Λος Άντζελες, όπως κάθε χρόνο παρευρέθηκαν πολλοί διάσημοι, άλλοι μόνοι και άλλοι με τις οικογένειές τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μισέλ Ομπάμα έδωσε το παρών, με τη συντροφιά των δυο κοριτσιών της, της Σάσα και της Μάλια, ωστόσο μάλλον δεν περίμενε ότι θα έτρωγε στο πρόσωπο τη χαρακτηριστική πράσινη λάσπη – μια παράδοση χρόνων στα «Kids Choice Awards»…

Ευτυχώς πάντως η Πρώτη Κυρία δεν βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του πυρός και τα…σκάγια την πήραν ξώφαλτσα! Η ίδια πάντως δέχτηκε τα…πυρά με χιούμορ και ξέσπασε σε γέλια μπροστά σε ένα πλήθος που παραληρούσε.


 
Νωρίτερα το ίδιο απόγευμα, η κα Ομπάμα απένειμε στη σταρ της ποπ Τέιλορ Σουίφτ το βραβείο «Big Help» για το φιλανθρωπικό της έργο.

Ωστόσο το κλου της βραδιάς δεν είναι ποιος θα λάβει το Όσκαρ της διοργάνωσης, αλλά ποιος θα είναι το θύμα της πράσινης λάσπης, η οποία συμβολιζει το «βάπτισμα» του…δέκτη στο παιδικό βασίλειο.

Οικοδεσπότης της βραδιάς ο Γουίλ Σμιθ, ο οποίος φώναξε: «Κανείς δεν είναι ασφαλής από τη λάσπη! Πρέπει να την κερδίσετε. Αποτελεί τιμή». 

Επιμέλεια: Χριστίνα Ρωμηού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης