Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση ομηρίας που εξελίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε δικηγορικό γραφείο στην ανατολική Στουτγκάρδη. Σύμφωνα με τη μαρτυρία μίας γυναίκας, ένας ένοπλος εισέβαλε στο κτήριο και κράτησε όμηρο έναν δικηγόρο.

Οι αστυνομικές Αρχές και οι ειδικές δυνάμεις επιχείρησαν αρχικά να αποκτήσουν επικοινωνία με τον ένοπλο. Στη συνέχεια πραγματοποίησαν έφοδο στους χώρους του δικηγορικού γραφείου, όπου σύμφωνα με τη Daily Mail, εντόπισαν δύο πτώματα, του δράστη και του εργαζόμενου στο γραφείο, που έφεραν τραύματα από σφαίρες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η περιοχή γύρω από το κτήριο αποκλείστηκε από τις Αρχές και δύο κοντινοί σταθμοί τρένων εκκενώθηκαν

Η αστυνομία της Στουτγκάρδης εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε: «Υπάρχει σε εξέλιξη μια αβέβαιη κατάσταση απειλής στην περιοχή Gerokstraße της ανατολικής Στουτγκάρδης. Μια γυναίκα είδε ένα άνδρα να εισβάλλει σε γειτονικό κτήριο στις 13.00 (τοπική ώρα) κρατώντας ένα πυροβόλο όπλο. Ο άνδρας φέρεται να πυροβόλησε μία φορά. Η περιοχή έχει αποκλειστεί. Στο σημείο επιχειρούν ειδικές δυνάμεις ασφαλείας. Οι Αρχές ζητούν από τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν μακριά από τα παράθυρα και τις πόρτες των σπιτιών τους και να μη θέσουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο.» 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χρήστος Καράμπελας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης