Εκτός εαυτού ο Τραμπ δεν επέτρεψε σε δημοσιογράφους να του κάνουν ερώτηση

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017, 09:35
Εκτός εαυτού ο Τραμπ δεν επέτρεψε σε δημοσιογράφους να του κάνουν ερώτηση
«Ο όμιλός σας είναι απαίσιος! Ησυχία! Ησυχία! Όχι εσείς! Έκανε μία ερώτηση! Μην είστε αγενείς! Μεταδίδετε ψεύτικες ειδήσεις! Δεν θα σας αφήσω να μου κάνετε ερώτηση…» ήταν ορισμένες από τις φράσεις του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δεν επέτρεψε σε δημοσιογράφους του CNN να του υποβάλουν ερώτηση.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο μεγιστάνας του real estate με την ιδιότητα του προέδρου στη Νέα Υόρκη.


Αναφορικά με τα… όργια σε ξενοδοχείο στη Μόσχα, με τα οποία τον εκβιάζουν οι Ρώσοι, ξεκαθάρισε πως πρόκειται για «απολύτως ψευδή και κατασκευασμένη είδηση», επισημαίνοντας ότι υπάρχουν ΜΜΕ στις ΗΠΑ που συνεχίζουν να υποστηρίζουν τους δημοκρατικούς και τη Χίλαρι Κλίντον, μεταδίδοντας χαλκευμένες ειδήσεις.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η στάση του, ο Τραμπ εμφανίστηκε αμετανόητος, γράφοντας το ακόλουθο μήνυμα στο Twitter:

«Είχαμε μια εξαιρετική συνέντευξη Τύπου σήμερα στον Πύργο Τραμπ. Μερικά δίκτυα ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ήταν εκεί, αλλά ο λαός πραγματικά καταλαβαίνει τι συμβαίνει».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017, 09:56