Σοκάρει βίντεο που κάνει τον γύρο των social media, το οποίο δείχνει τη στιγμή κατά την οποία εξερράγη νάρκη σε παραλία στην Οδησσό. Στο σημείο βρίσκονταν τουρίστες που είχαν πάει να κάνουν μπάνιo.

Η νάρκη εξερράγη, όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, σημειώθηκε στο παραθαλάσσιο χωριό Ζατόκα της Μαύρης Θάλασσας. Από την έκρηξη στην παραλία σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι και άλλοι δύο τραυματίστηκαν, ενώ στο σημείο έχουν τοποθετηθεί προειδοποιητικές πινακίδες από τις αρχές της Οδησσό που καλούν τους κατοίκους να μην κολυμπούν στα νερά δίπλα στην εμπόλεμη πόλη-λιμάνι. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Υπενθυμίζεται πως οι αρχές της Οδησσού έχουν ζητήσει από τους κατοίκους να μην κολυμπούν στη θάλασσα δίπλα στην πόλη και μάλιστα έκλεισαν τις παραλίες φέτος το καλοκαίρι, φοβούμενες ρωσικές αεροπορικές επιδρομές σε πλήθος κόσμου. Επιστρέφοντας στο βίντεο, τα πλάνα δείχνουν έναν αριθμό ανθρώπων στην παραλία την ώρα που σκάει η νάρκη με το νερό να εκτοξεύεται προς τα πάνω. Σύμφωνα με το δίκτυο Pravda, δύο κολυμβητές σκοτώθηκαν ακαριαία από την έκρηξη. Εκπρόσωπος του δημοτικού συμβουλίου δήλωσε πως «μια ομάδα ανδρών» είχε «αγνοήσει τους ανακοινωθέντες περιορισμούς για την επίσκεψη στην ακτή και το κολύμπι στα παράκτια ύδατα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης