Ένα παιδικό πάρτι στάθηκε αφορμή για να «ανάψουν τα αίματα»! Δύο μαμάδες από την Βρετανία έκλεισαν ραντεβού μέσω Facebook όχι για να απολαύσουν έναν καφέ αλλά για να ανταλλάξουν μπουνιές.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η 25χρονη Τζοάνα ΜακΒέι οργάνωσε ένα πάρτι για τα παιδιά της, στο οποίο όμως δεν κάλεσε τα παιδιά της 30χρονης Λόρεν Κούπερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δυο τους είχαν περάσει πολλές ώρες μαζί, περιμένοντας τα παιδιά τους, που φοιτούν στο ίδιο σχολείο, να σχολάσουν, οπότε η Κούπερ ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι αυτή και η οικογένειά της δεν ήταν καλεσμένοι στο παιδικό πάρτι και εξέφρασε το παράπονό της στην ΜακΒέι μέσω facebook.

Κουβέντα στην κουβέντα, οι δύο γυναίκες το «χόντρυναν» σε τέτοιο βαθμό, ώστε τελικά κανόνισαν να λύσουν τις διαφορές τους από κοντά, μόλις αφήσουν τα παιδιά στο δημοτικό σχολείο όπου φοιτούν. Ενδεικτικά, η μία έγραψε στην άλλη: «Καλύτερα να φέρεις το τόμαχοκ, το καλάσνικοφ και ένα μαχαίρι μαζί σου».

Όπως είπαν, έτσι και έκαναν, και το επόμενο πρωί, κι αφού άφησαν τα παιδιά στο σχολείο, πλακώθηκαν στη μέση του δρόμου, και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να χωριστούν. Τελικά και οι δύο συνελήφθησαν φέροντας μικροτραυματισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης