Με συνεχείς περιπολίες μέσα στον χώρο όπου θα διεξαχθεί το συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, εκατοντάδες στρατιώτες συνδράμουν στο έργο των αστυνομικών και των ιδιωτικών εταιρειών που έχουν αναλάβει τη φύλαξη των συμμετεχόντων.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και οι έλεγχοι εξονυχιστικοί, με τις κάμερες που έχουν τοποθετηθεί σε στρατηγικά σημεία να μην αφήνουν περιθώρια για την πραγματοποίηση κάποιας επίθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συνέδριο, όπου θα λάβει και τυπικά το χρίσμα για τη διεκδίκηση του προεδρικού αξιώματος στις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου ο Μιτ Ρόμνεϊ, πραγματοποιείται στην πόλη Τάμπα της Φλόριντα με μία ημέρα καθυστέρηση, λόγω της επικείμενης έλευσης του τυφώνα Ισαάκ. Οι εργασίες ξεκίνησαν τη Δευτέρα, ωστόσο διήρκεσαν μόλις πέντε λεπτά, πριν διακοπούν, για να συνεχιστούν σήμερα, Τρίτη.

Ο Ισαάκ έχει ήδη περάσει από Άγιο Δομίνικο, Αϊτή και Κούβα, προκαλώντας σημαντικές καταστροφές, με την ταχύτητα των ανέμων να ενισχύεται μέσα στις επόμενες ημέρες. Ήδη, ο πρόεδρος των Η.Π.Α., Μπαράκ Ομπάμα, έχει κηρύξει σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης την πολιτεία της Λουιζιάνα, την ίδια στιγμή που το Αμερικανικό Κέντρο Κυκλώνων ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ο Ισαάκ είναι πιθανό να μετατραπεί σε τυφώνα κατηγορίας 2.

Διαβάστε επίσης: Οι κάτοικοι της Λουιζιάνα προετοιμάζονται για το χειρότερο
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012, 10:29

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης