Δολοφονήθηκε δημοσιογράφος στο Ελ Σαλβαδόρ

Δολοφονήθηκε δημοσιογράφος στο Ελ Σαλβαδόρ
Η Κάρλα Τούρσιος, δημοσιογράφος που γνωστοποιήθηκε πως είχε εξαφανιστεί την Κυριακή, δολοφονήθηκε, ενημέρωσε η «La Prensa Grafica», εφημερίδα του ομίλου μέσων ενημέρωσης του Ελ Σαλβαδόρ για τον οποίο εργαζόταν. «Δολοφόνησαν τη δημοσιογράφο Κάρλα Τούρσιος» ανέφερε η εφημερίδα μέσω Twitter.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το πτώμα της 33χρονης δημοσιογράφου βρέθηκε σε δρόμο στα περίχωρα του χωριού Σάντα Ρόσα Γουατσιπιλίν, 100 χλμ. βορειοανατολικά του Σαν Σαλβαδόρ. Πηγή προσκείμενη στην εισαγγελία του Ελ Σαλβαδόρ ανέφερε ότι το πτώμα μιας γυναίκας βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου, αλλά ελλείψει οποιουδήποτε στοιχείου για την ταυτότητά της δεν κατέστη δυνατό να αναγνωριστεί αμέσως και διακομίστηκε σε νεκροτομείο.

Η δημοσιογράφος πιθανόν στραγγαλίστηκε. Τα αίτια του θανάτου της θα εξακριβωθούν σε νεκροψία-νεκροτομή, πρόσθεσε η ίδια πηγή. Την εξαφάνιση της δημοσιογράφου είχαν γνωστοποιήσει την Κυριακή η οικογένειά της και η εφημερίδα «La Prensa Grafica». Αστυνομικός που επικαλέστηκε η εφημερίδα ανέφερε πως «αναγνώρισε το πτώμα» της δημοσιογράφου ο σύζυγός της, ο Μάριο Ουέσο. «Στέκουμε αλληλέγγυοι με την οικογένεια αυτές τις δύσκολες στιγμές» ανέφερε η «La Prensa Grafic»a, η οποία ανήρτησε στη ροή της στο Twitter φωτογραφία της γυναίκας. Οι Αρχές δεν έχουν κάνει προς το παρόν καμιά υπόθεση δημόσια όσον αφορά στον θάνατο της δημοσιογράφου, η οποία ήταν μητέρα ενός παιδιού.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018, 09:16