Ο αριθμός των θανάτων στην Τσεχική Δημοκρατία από τον Covid-19 διπλασιάστηκε τον Νοέμβριο και ξεπέρασε το όριο των 7.000, δείχνουν τα στοιχεία του τσεχικού υπουργείου Υγείας που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Οι καταμετρημένοι θάνατοι εξαιτίας της νόσου που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός ανέρχονται μέχρι σήμερα Σάββατο σε 7.021, σε σύγκριση με τους 3.523 θανάτους που είχαν προκληθεί από τον Covid-19 ως τα τέλη του Οκτωβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Τσεχία, μια από τις χειρότερα πληγείσες χώρες στην Ευρώπη από την πανδημία του νέου κορωνοϊού, καταγράφει μια μείωση του αριθμού των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού και των ασθενών που νοσηλεύονται με Covid-19 τις τελευταίες εβδομάδες, πράγμα το οποίο επέτρεψε στην κυβέρνηση να χαλαρώσει κάποια περιοριστικά μέτρα.

Το υπουργείο Υγείας προσθέτει στην σημερινή ανακοίνωσή του ότι στις 20 Νοεμβρίου καταγράφηκαν 5.809 νέα κρούσματα κορωνοϊού, λιγότερα από τα μισά από αυτά που ανακοινώνονταν τον Οκτώβρη και νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται με COVID-19 επίσης μειώθηκε σε 6.307 σε σχέση με τους 8.283 που νοσηλεύονταν στις 6 Νοεμβρίου και ήταν ο υψηλότερος αριθμός που καταγράφηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης