Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται πίσω από πέντε Δημοκρατικούς, μεταξύ των οποίων ο Τζον Μπάιντεν, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε σήμερα από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Ο πρώην αντιπρόεδρος υπό τον Μπαράκ Ομπάμα λαμβάνει ποσοστό 49% στην πρόθεση ψήφου έναντι 39% για τον πρόεδρο Τραμπ μεταξύ των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων στους εκλογικούς καταλόγους, οι οποίοι ερωτήθηκαν στο σύνολο της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ανεξάρτητος γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς, που έχει ριχθεί στη μάχη για το χρίσμα των Δημοκρατικών, συγκεντρώνει επίσης ποσοστό 49% στο εικονικό δίδυμο για τις προεδρικές εκλογές με τον Ρεπουμπλικάνο δισεκατομμυριούχο, που εξασφαλίζει σε αυτήν την περίπτωση το 40%, στο πλαίσιο της δημοσκόπησης με όριο σφάλματος +-3%.

Οι γερουσιάστριες Ελίζαμπεθ Ουόρεν και Καμάλα Χάρις όπως και ο δήμαρχος του Σάουθ Μπεντ (Ιντιάνα) Πιτ Μπούτιτζεγκ προηγούνται επίσης του Τραμπ με διαφορά μία ή δύο μονάδων.

Η δημοσίευση αυτής της έρευνας από το συντηρητικό τηλεοπτικό δίκτυο, που προτιμά να παρακολουθεί ο Αμερικανός πρόεδρος, έγινε 500 ημέρες από τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου του 2020. Διενεργήθηκε το διάστημα 9ης και 12ης Ιουνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του για μια δεύτερη θητεία στον αμερικανικό προεδρικό θώκο σε μια συγκέντρωση την Τρίτη στο Ορλάντο της Φλόριντα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης