Τρεις αστυνομικοί στη Νέα Υόρκη οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο με την υποψία δηλητηρίασης από χλωρίνη, μετά από κατανάλωση milkshake σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας, το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης ξεκίνησε έρευνα μετά τη διακομιδή των τριών αστυνομικών σε τοπικό νοσοκομείο, από την οποία διαπιστώθηκε ότι το περιστατικό δεν αποδίδεται σε εγκληματική πράξη, αλλά σε ατύχημα, από ανθρώπινο λάθος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν οι αστυφύλακες της Νέας Υόρκης δεν μπορούν καν να πάρουν το γεύμα τους χωρίς να τους επιτεθούν, καθίσταται σαφές πως το περιβάλλον εργασίας μας έχει επιδεινωθεί δραματικά», σημείωσε ωστόσο ο πρόεδρος Σωματείου, το οποίο εκπροσωπεί περισσότερους από 50.000 εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί έπεσαν θύματα δηλητηρίασης στην αλυσίδα ταχυφαγίας «Shake Shack», στο Κάτω Μανχάταν. Μάλιστα, μετά την έρευνα, πηγές ανέφεραν στο δίκτυο «CBS New York» ότι το περιστατικό συνέβη πιθανότατα επειδή η μηχανή του milkshake είχε απολυμανθεί με διάλυμα χλωρίνης και δεν την είχαν ξεπλύνει εξονυχιστικά… 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης