Διαψεύδει τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του ο Φάρατζ

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Απριλίου 2015, 15:22
Διαψεύδει τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του ο Φάρατζ
O Νάιτζελ Φάρατζ, ο ηγέτης του ευρωσκεπτικιστικού Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP), διέψευσε τις φήμες ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, επιβεβαίωσε όμως ότι ταλαιπωρείται από χρόνιους πόνους στη μέση του που τον εμποδίζουν να αφιερωθεί απρόσκοπτα στην προεκλογική του εκστρατεία εν όψει των εκλογών της 7ης Μαΐου.

Οι φήμες σχετικά με την υγεία του 51χρονου Φάρατζ, τον οποίο ο φακός καταγράφει συχνά ενώ κρατά στο ένα του χέρι ένα τσιγάρο και στο άλλο ένα ποτήρι μπίρα, ξέσπασαν αφότου εμφανίστηκε κουρασμένος και αδύναμος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

«Υπήρξαν πολλές φήμες όταν ξεκίνησε αυτή η προεκλογική εκστρατεία ότι η υγεία μου δεν ήταν καλά, τις οποίες εγώ διαψεύδω» δήλωσε στην εφημερίδα «Daily Telegraph» εν όψει μιας εκλογικής αναμέτρησης όπου ο νικητής θα κριθεί στο νήμα.

«Δεν ήμουν αδιάθετος, δεν αντιμετώπιζα καρδιοπαλμίες, υπέφερα από έναν ολοένα και πιο εντεινόμενο πόνο στον ώμο μου, την πλάτη μου, υπέφερα από νευραλγίες» επεσήμανε ο αρχηγός του UKIP.

Ο Φάρατζ, ο οποίος έχει αναρρώσει από καρκίνο στους όρχεις και έχει επιβιώσει από ένα ατύχημα όταν αυτοκίνητο τον είχε χτυπήσει, είχε τραυματιστεί σοβαρά το 2010 όταν ένα μικρό αεροπλάνο με το οποίο ταξίδευε στην περιοδεία του συνετρίβη.

Ο Βρετανός πολιτικός ανέφερε ότι υποβάλλεται σε θεραπεία στο νοσοκομείο δύο φορές την εβδομάδα για να αντιμετωπίσει τους πόνους στην πλάτη του και τώρα νιώθει καλύτερα προκειμένου να ηγηθεί του κόμματός του σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση.

«Παίρνω κάποια χάπια, αλλά είναι κάτι με το οποίο πρέπει να ζω και επομένως πρέπει να βρω τον ρυθμό μου. Νιώθω ότι επιστρέφω στον παλιό εαυτό μου» τόνισε.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Απριλίου 2015, 15:27