Ένταση επικράτησε στην τουρκική Βουλή, λόγω των καταγγελιών της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας ότι οι γιοι του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν πήγαν ποτέ στρατό παρόλο που ο «πατέρας τους φορά τη στολή παραλλαγής».

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο αντιπρόεδρος της Βουλής που ανήκει στο κυβερνών κόμμα AKP, Μ. Εκμίν Ακμπάσογλου, εξύμνησε τον Ερντογάν λέγοντας ότι θα μείνει στην ιστορία ως ήρωας, ενώ γράφει έπος στην εξωτερική πολιτική και στο στράτευμα της Τουρκίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ερντογάν είναι αυτός που πέτυχε το στόχο της ανεξάρτητης Τουρκίας και γράφει έπος στην εξωτερική πολιτική και με το στράτευμά μας. Θα μείνει στην ιστορία, είναι ήρωας!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση του εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Οζγκιουρ Οζέλ, ήταν ειρωνική, λέγοντας ότι η στολή παραλλαγής που φορά ο Τούρκος πρόεδρος θα ταίριαζε και στους γιους του, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ. 

«Αφού ο Ερντογάν φοράει τη στολή παραλλαγής, τότε θα ταίριαζε η στολή αυτή και στον Μπιλάλ Ερντογάν και στον Μπουράκ Ερντογάν. Ο ένας έκανε εξαγορά θητείας, ο άλλος δεν υπηρέτησε καθώς δήλωσε ανήμπορος μετά μας μιλάτε για στρατό και παραλλαγές. Άντε τώρα, μην μιλάτε», τόνισε, μεταξύ άλλων. 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης