Η καραντίνα λόγω κορωνοϊού υποχρεώνει πολλούς εργαζόμενους γονείς να μεταφέρουν τη δουλειά τους στο σπίτι. Όταν όμως υπάρχουν παιδιά σε μικρή ηλικία, τότε τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα για τους γονείς, καθώς οι ίδιοι σε πολλές περιπτώσεις αναγκάζονται να διακόπτουν την εργασία τους για να απαντούν σε ερωτήσεις των παιδιών ή να ασχολούνται μαζί τους. 

Μία εργαζόμενη μητέρα που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα ανάρτησε στο Twitter τις απαντήσεις που έγραψε σε ενδεχόμενες ερωτήσεις των παιδιών της, έτσι ώστε να μην την ενοχλήσουν καθόλου την ώρα μιας τηλεφωνικής διάσκεψης που είχε η ίδια με τους συναδέλφους της, με διάρκεια μιάμισης ώρας.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για την Caroline Bowen, η οποία έβγαλε φωτογραφία το σημείωμα που κόλλησε στην πόρτα του δωματίου της και έπειτα το δημοσίευσε στο Twitter της. Οι γονείς ενθουσιάστηκαν με την εφευρετικότητά της κάνοντας τη φωτογραφία της viral μέσα σε λίγες ώρες.

 

 

To σημείωμα αναφέρει:

«Η μαμά είναι σε μίτινγκ από τις 9:30 μέχρι τις 11:00. Μην μπείτε στο δωμάτιο! Η απάντηση στην ερώτησή σας μπορεί να είναι η ακόλουθη: Στον πάνω όροφο. Στα άπλυτα. Δεν ξέρω τι έχουμε για φαγητό το βράδυ. Όχι. Στο δωμάτιό σας. Φάτε φρούτο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης