Ένας άνδρας από την κομητεία Γουέστσεστερ στη Νέα Υόρκη, που εργάζεται στο Μανχάταν, βρέθηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην πολιτεία σε δύο, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης ‘Αντριου Κουόμο.

Ο 50χρονος άνδρας έχει υποκείμενη αναπνευστική νόσο και νοσηλεύεται, δήλωσε ο Κουόμο σε συνέντευξη Τύπου. Πρόσθεσε ότι ο ασθενής δεν είχε ταξιδέψει σε χώρες που θεωρούνται ότι είναι το επίκεντρο της επιδημίας αλλά είχε ταξιδέψει στο Μαϊάμι, στη Φλόριντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ένα σχολείο στην πόλη της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι κλείνει σήμερα έπειτα από ένα ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε στην κοινότητά του, ανακοίνωσε η Ακαδημία SAR και το Λύκειο SAR.

Η διεύθυνση του σχολείου ανακοίνωσε ότι το κλείσιμό του είναι ένα προληπτικό μέτρο και ότι είναι σε επαφή με την υπηρεσία υγείας της πόλης της Νέας Υόρκης και ακολουθεί τις οδηγίες της.

«Αυτή την ώρα είναι σημαντικό να παραμείνουμε ήρεμοι», αναφέρεται στην ανακοίνωση που καλεί τους πολίτες να ακολουθούν σειρά προληπτικών μέτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης