Επίσκεψη στην Αϊτή πραγματοποίησε χθες Σάββατο η δημοφιλής τραγουδίστρια Beyonce, ως εκπρόσωπος του ΟΗΕ αλλά και της δικής της φιλανθρωπικής οργάνωσης Bey Good.

Εκεί συναντήθηκε με θύματα του καταστροφικού σεισμού του 2010 -που άφησε πίσω του 300.000 νεκρούς- και είδε τις συνεχιζόμενες προσπάθειες αποκατάστασης στην πιο φτωχή του δυτικού ημισφαιρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O «Αγώνας για την Ειρήνη»

Λίγες μέρες νωρίτερα η Beyonce και ο σύζυγός της Jay Z συνάντησαν τις οικογένειες του Freddie Gray και του Mike Brown, των δύο νεαρών Αφροαμερικανών που έπεσαν πρόσφατα νεκροί από τα πυρά αστυνομικών. Αφορμή, η συναυλία «Rally 4 Peace», την οποία διοργάνωσε στη Βαλτιμόρη ο θρύλος της μουσικής Prince. 

Η εκδήλωση αναμεταδόθηκε ελεύθερα και ζωντανά από τη συνδρομητική πλατφόρμα μουσικής-βίντεο Tidal, που ανήκει στον Jay J. Επιπλέον, με ένα κλικ οι επισκέπτες της πλατφόρμας μπορούσαν να προσφέρουν οικονομική ενίσχυση σε διάφορα φιλανθρωπικά εγχειρήματα για νέους της Βαλτιμόρης.

«Καλούμε τους πάντες να βιώσουν τη μουσική και να συνεισφέρουν με τον δικό τους τρόπο στην προώθηση της ειρήνης, της ανεκτικότητας και της κατανόησης. Προσευχόμαστε για την οικογένεια του Freddie Gray και κάθε οικογένεια που υπέστη τις συνέπειες της βαναυσότητας και της παράλογης βίας» σχολίασε μεταξύ άλλων ο γνωστός μουσικός και επιχειρηματίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



 
Πηγή: ΝΜΕ


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης