Ένας 39χρονος άνδρας που συνελήφθη λόγω μέθης, πέθανε αβοήθητος από καρδιακή προσβολή στο κελί του και οι υπεύθυνοι αστυνομικοί δεν πήραν χαμπάρι, καθώς χάζευαν ταινία πορνό στον υπολογιστή…!

Την Τετάρτη δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του αστυνομικού τμήματος του Γουέστ Μιντλαντς στη Μεγάλη Βρετανία όπου σημειώθηκε το περιστατικό, ενώ αντιδράσεις προκαλεί το γεγονός ότι οι αστυνομικοί δεν τέθηκαν σε διαθεσιμότητα έπειτα από έρευνα που διεξήγαγε αρμόδια επιτροπή. Αντίθετα, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη, οι δύο έλαβαν γραπτή προειδοποίηση ενώ ο τρίτος θα περάσει ξανά από εκπαίδευση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βίντεο κλειστού κυκλώματος της φυλακής της Βρετανίας φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι αστυνομικοί σερφάρουν σε σελίδα με πορνό στο facebook ενώ στο διπλανό κελί πεθαίνει από ανακοπή ο 39χρονος Λόιντ Μπάτλερ.

Ο άτυχος άνδρας κατέρρευσε αφού πιάστηκε να είναι μεθυσμένος και η οικογένεια του καταγγέλλει το γεγονός ότι αντί να οδηγηθεί στο νοσοκομείο, συνελήφθη. Σύμφωνα με μία προηγούμενη έρευνα για το περιστατικό, ο ένας αξιωματικός βρέθηκε ένοχος για σοβαρό παράπτωμα ενώ ο άλλος για πταίσμα αλλά και οι δύο διατήρησαν τη θέση τους στο αστυνομικό τμήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης