Μία ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Ρωσία. Όπως έγινε γνωστό, ένα τρίχρονο κοριτσάκι, το οποίο το είχαν αφήσει μόνο του στο σπίτι επί μία εβδομάδα, έτρωγε απορρυπαντικά για να ξεγελάσει την πείνα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 21 ετών μητέρα του Maria Plenkina κλείδωσε και εγκατέλειψε στο σπίτι την κόρη της για μία εβδομάδα, αφήνοντάς τη νηστική, ενώ εκείνη διασκέδαζε. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το τρίχρονο αγγελούδι έχασε τη ζωή του από ασιτία, ωστόσο οι αποκαλύψεις για τις συνθήκες διαβίωσης αλλά και τον θάνατό του προκαλούν ανατριχίλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιδί βρέθηκε νεκρό από τις Αρχές μέσα στο διαμέρισμα, το οποίο θύμιζε περισσότερο… χωματερή παρά σπίτι. Την αστυνομία κάλεσε η 47χρονη γιαγιά της μικρής, Irina, η οποία πήγε στο διαμέρισμα της κόρης της για να ευχηθεί «Χρόνια Πολλά», καθώς ήταν τα γενέθλια του παιδιού. Πλέον η μητέρα της 3χρονης είναι αντιμέτωπη με 20ετή κάθειρξη, ενώ οι ψυχίατροι που την εξέτασαν δεν διαπίστωσαν την παραμικρή ψυχολογική πάθηση. 

Η φίλη της μητέρας Anastasia Kurpina, με την οποία διασκέδαζε, αποκάλυψε ότι όταν τη ρώτησε πού είναι το παιδί, έλαβε την απάντηση «το κρατάει ένας φίλος μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης