Αρνητικό βγήκε το τεστ Covid-19 στο οποίο υποβλήθηκε ο Δημοκρατικός αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ και υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με αξιωματούχο της πολιτικής εκστρατείας του. Την είδηση επιβεβαίωσε ο γιατρός του κ. Μπάιντεν, ο οποίος πρόσθεσε πως και η σύζυγός του, Τζιλ, εξετάστηκε και βγήκε αρνητική. 

Λίγο αργότερα, η διάγνωση επιβεβαιώθηκε και από τον ίδιο τον κ. Μπάιντεν σε ανάρτησή του στο twitter, στην οποία αναφέρει: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι η Τζιλ και εγώ βγήκαμε αρνητικοί για τον COVID. Σας ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα ανησυχίας σας. Ελπίζω ότι αυτό χρησιμεύει ως υπενθύμιση: φορέστε μάσκα, κρατήστε την κοινωνική απόσταση και πλύνετε τα χέρια σας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανάρτηση του κ. Μπάιντεν:

Ο κ. Μπάιντεν εξετάστηκε για τον Covid-19 επειδή βρέθηκε σε κοντινή απόσταση με τον πρόεδρο Τραμπ στο ντιμπέιτ της Τρίτης, και έπειτα από τη θετική διάγνωση του Αμερικανού προέδρου σήμερα Παρασκευή, καθώς και της συζύγου του, Μελάνια. 

Νωρίτερα την Παρασκευή, ο Τζο Μπάιντεν, ευχήθηκε στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και την Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ να αναρρώσουν γρήγορα από τον COVID-19. 

«Η Τζιλ (σ.σ. η σύζυγός του) κι εγώ στέλνουμε τις σκέψεις μας στον Πρόεδρο Τραμπ και την Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ για μια γρήγορη ανάκαμψη. Θα συνεχίσουμε να προσευχόμαστε για την υγεία και την ασφάλεια του προέδρου και της οικογένειάς του», έγραψε στο twitter ο κ. Μπάιντεν.

Οι Τραμπ και οι Μπάιντεν βρίσκονταν όλοι στο Κλίβελαντ, στο Οχάιο, το βράδυ της Τρίτης, στην αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε το πρώτο προεδρικό ντιμπέιτ.

Πηγές: New York Times, NBC News

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης