Σαν σωστός… καβαλιέρος ο Silvio Berlusconi φρόντισε να υπερασπιστεί τις… κοπέλες που δέχτηκαν να συμμετάσχουν στα πάρτι που διοργάνωνε στη βίλα του στο Άρκορε. Όπως εξήγησε στη διάρκεια δηλώσεών του στους δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο του Μιλάνο, έχει ξεσπάσει… πολύς θόρυβος για το τίποτα.

«Επρόκειτο για δείπνα επιπέδου. Είναι αλήθεια, οι κοπέλες μεταμφιέζονταν, αλλά το έκαναν απλά επειδή επρόκειτο για διαγωνισμούς μπουρλέσκ. Κάποιες φορές οι γιορτές συνεχίζονταν στην παλιά ντίσκο των παιδιών μου, σε ατμόσφαιρα ευθυμίας και μεγάλης διασκέδασης», τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με όσα έχουν συμβεί τελευταία, δεν οργάνωσα τέτοιου είδους γιορτές, αλλά σκέφτομαι να ξαναρχίσω σύντομα», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας πως με αυτό τον τρόπο «βοηθά οικονομικά τις κοπέλες που καταστράφηκαν από την δικαστική αυτή υπόθεση, διότι κανείς, πλέον, δεν τους προσφέρει δουλειά και έχασαν ακόμη και τους αρραβωνιαστικούς τους».

Όσον αφορά στο «επίμαχο» ζήτημα του… σεξ ήταν ξεκάθαρος.

«Δεν πλήρωσα ποτέ του γυναίκες για να κάνω σεξ, και οι εισαγγελείς δεν θα αποδείξουν το αντίθετο. Μπορούν να κάνουν όσες έρευνες θέλουν», κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης