Ένας άνδρας 31 χρονών, ο Πάμπλο Μαρτίνεζ, που ισχυριζόταν ότι ένας δαίμονας είχε κυριεύσει τον γιο του και έπρεπε να εκδιωχθεί με εξορκισμό, κατηγορήθηκε ότι σκότωσε το αγόρι ρίχνοντας ζεστό νερό στον λαιμό του και κρατώντας το κάτω από το νερό.

Μια γυναίκα, η οποία αργότερα επιβεβαίωσε στις Αρχές πως ήταν η θετή μητέρα του 6χρονου, δήλωσε ότι ο άνδρας της προσφέρθηκε να κάνει μπάνιο στον 6χρονο και τον αδερφό του. Ύστερα, η γυναίκα άκουσε ήχους πνιγμού από το μπάνιο και, όταν άνοιξε την πόρτα, είδε τον Μαρτίνεζ να κρατά το παιδί με τη βία κάτω από τη βρύση της μπανιέρας. Όταν προσπάθησε να τον σταματήσει, ο άνδρας είπε πως «Πρέπει να το κάνει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα πίστευε επίσης πως κάτι συμβαίνει με το παιδί και πήρε τηλέφωνο έναν πάστορα, που όμως δεν απάντησε. Ύστερα κάλεσε την αστυνομία και είπε πως ο άνδρας της έκανε εκείνη τη στιγμή καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση στο παιδί.

Ο Μαρτίνεζ δήλωσε πως έριχνε καυτό νερό στο στόμα του παιδιού για να διώξει τον δαίμονα από μέσα του, καθώς και ότι ο «εξορκισμός» είχε διάρκεια δέκα λεπτών. Σύμφωνα με τους γιατρούς που εξέτασαν το παιδί, είχε εγκαύματα το 15% του σώματός του.

Ο 31χρονος Πάμπλο Μαρτίνεζ, συνελήφθη για τον θάνατο του 6χρονου και κατηγορήθηκε για δολοφονία πρώτου βαθμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης