Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης – Σωτήρης Σκουλούδης 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ισλαμικό Χαλιφάτο συνεχίζει τις φρικαλέες πράξεις του, τις οποίες μαγνητοσκοπεί και δημοσιοποιεί στο διαδίκτυο. Χθες αλλά και προχθές ανήρτησε μια σειρά από βίντεο με πρόσφατες εκτελέσεις που διέπραξε στην Υεμένη. Ο τρόπος των εκτελέσεων αυτών ξεπερνά σε νοσηρή φαντασία ακόμα και τους ιεροεξεταστές του Μεσαίωνα.

Δημιουργούν τη νέα γενιά φονιάδων. Βάζουν παιδιά να εκτελούν αιχμαλώτουςΔιευρύνοντας την έννοια της κτηνωδίας, μιας και οι τζιχαντιστές μοιάζουν ιδιαίτερα εφευρετικοί στην πρόκληση του ανθρώπινου πόνου, από τώρα ετοιμάζουν τη «νέα γενιά» φονιάδων: οι οπαδοί του Ισλαμικού Χαλιφάτου βάζουν παιδιά να εκτελούν αιχμαλώτους σαν να πρόκειται για παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, οι μελλοθάνατοι έχουν τοποθετηθεί μέσα σε ένα κτήριο δεμένοι. Στη συνέχεια τα παιδιά παίρνουν όπλα και προκειμένου να αποδείξουν την αφοσίωσή τους στο Χαλιφάτο εντοπίζουν τους κρατουμένους και τους εκτελούν εν ψυχρώ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 
Ένα άλλο βίντεο δείχνει έξι  άνδρες να ανατινάσσονται με αντιαρματικό εκτοξευτή. Άλλους έξι τους έβαλαν σε μια βάρκα στη θάλασσα και τους ανατίναξαν. Σε τέσσερις κρέμασαν γύρω από τους λαιμούς από ένα βλήμα όλμου και εννέα αποκεφαλίστηκαν με κοφτερά μαχαίρια.

Οι τέσσερις που στάθηκαν με τα βλήματα όλμων γύρω από τους λαιμούς τους, ανατινάχτηκαν γινόμενοι κομμάτια.

Το Ισλαμικό Χαλιφάτο φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε τον εμφύλιο που ξέσπασε στην Υεμένη μεταξύ των σιιτών ανταρτών Χούτι και του προέδρου της Υεμένης, που υποστηρίζεται από τη Σαουδική Αραβία, για να δημιουργήσει τον πρώτο του πυρήνα στη χώρα.

Στην Υεμένη η παρουσία της Αλ Κάιντα είναι πανίσχυρη, ωστόσο το Χαλιφάτο διεκδικεί και από αυτή τη χώρα «μερίδιο».

Αν και η δύναμη  των τζιχαντιστών στην Υεμένη αρχικά ήταν μικρή, το τελευταίο διάστημα δείχνει να μεγαλώνει.

Προσοχή ακολουθούν πολύ σκληρές εικόνες:

Διαβάστε ακόμη:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης