Σάλος ξέσπασε στην Τουρκία μετά τον ανελέητο ξυλοδαρμό οικογενειάρχη από αστυνομικούς και, μάλιστα, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και των μικρών παιδιών τους.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη τα μεσάνυχτα της Τρίτης στη συνοικία Φατίχ της Κωνσταντινούπολης, δίπλα στο Πατριαρχείο. Το θύμα οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στο οποίο επέβαινε και η οικογένειά του, όταν ένα περιπολικό του έκλεισε τον δρόμο. Ακολούθησε λογομαχία μεταξύ του άνδρα και των αστυνομικών για το ποιος είχε προτεραιότητα, ωστόσο, το επεισόδιο έλαβε απίστευτες διαστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί τον κατέβασαν από το αυτοκίνητό του και μπροστά στα έντρομα μάτια των δικών του άρχισαν να τον ξυλοκοπούν άγρια, αγνοώντας τις τρομοκρατημένες κραυγές των παιδιών που προκαλούν πραγματικό σοκ.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, τα χτυπήματα των αστυνομικών εναντίον του άνδρα ήταν τόσο καταιγιστικά που θα μπορούσαν να έχουν μοιραία κατάληξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από λίγο, στο σημείο έφτασαν και ενισχύσεις, ωστόσο, αντί οι νεοαφιχθέντες αστυνομικοί να προσπαθήσουν να συγκρατήσουν τους εξαγριωμένους συναδέλφους τους, άρχισαν να ξυλοκοπούν και οι ίδιοι το θύμα, χρησιμοποιώντας τους ζωστήρες τους.

Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί, αγνοώντας τις εκκλήσεις των περαστικών να σταματήσουν, οδήγησαν τον άνδρα σε άλλο, πιο απομονωμένο σημείο και συνέχισαν να τον χτυπούν, με αποτέλεσμα, κάποια στιγμή, ο άτυχος άνδρας να χάσει τις αισθήσεις του και να λιποθυμήσει. 

Τις πρωτοφανείς, όσο και σοκαριστικές εικόνες, κατέγραψε με τη βιντεοκάμερα του κινητού του ένας περίοικος.

Παρακολουθήστε το συγκλονιστικό βίντεο:

Όταν ο άνδρας λιποθύμησε, οι αστυνομικοί τον σήκωσαν με τη βία, τον έβαλαν στο περιπολικό και τον μετέφεραν στο τμήμα.

Επιμέλεια: Χριστίνα Ρωμηού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης