Ώρες αγωνίας έζησαν το Σάββατο οι γονείς ενός 5χρονου κοριτσιού στο ανατολικό τμήμα της Κίνας, το οποίο κινδύνευε να βρεθεί στο κενό από ύψος 70 μέτρων.

Όπως επισημαίνεται σε άρθρο της βρετανικής εφημερίδας «Guardian», το κεφάλι του παιδιού «κόλλησε» στα σιδερένια κάγκελα μπαλκονιού ενός διαμερίσματος στον 24ο όροφο ουρανοξύστη στην επαρχία Χουμπέι. Οι πυροσβέστες που κλήθηκαν για να συνδράμουν στον απεγκλωβισμό του κοριτσιού δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν μπροστά τους. Τελικά με τη συνδρομή και ενός γείτονα, το 5χρονο κορίτσι βρήκε καταφύγιο στην αγκαλιά της μητέρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο στην Κίνα. Πτώσεις από μπαλκόνια και εγκλωβισμοί σε φρεάτια είναι ορισμένα μόνο από τα περιστατικά που κάνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον γύρο του κόσμου. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι γονείς απουσιάζουν από το σπίτι, με αποτέλεσμα τα παιδιά τους να κυκλοφορούν χωρίς επιτήρηση και τραγικά δυστυχήματα να σημειώνονται. Μόλις πριν από λίγες ημέρες κάμερα περαστικού κατέγραψε τη δραματική διάσωση ενός μικρού αγοριού, το οποίο βρέθηκε να κρέμεται από μπαλκόνι 4ου ορόφου κατοικίας στο κεντρικό τμήμα της ασιατικής χώρας.

Διαβάστε επίσης:
Κίνα: Παγιδευμένη ανάμεσα σε δύο τοίχους, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013, 03:50

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης