Πανικός επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου σε εμπορικό κέντρο του Κεντ, όταν εθεάθη άντρας που κρατούσε μαχαίρι μήκους 60 εκατοστών. Οι καταναλωτές άρχισαν να τρέχουν προς κάθε κατεύθυνση, ακόμα και πηδώντας κυλιόμενες σκάλες, καθώς φοβήθηκαν πως επρόκειτο για επίθεση του Ισλαμικού Χαλιφάτου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο εμπορικό κέντρο Glades στο Μπρόμλεϊ της αγγλικής κομητείας Κεντ, όπου η αστυνομία κλήθηκε λίγο πριν από τις 4.00 το απόγευμα. Εκεί εντόπισε έναν άντρα μεταξύ 20 και 30 ετών με ελαφρύ τραύμα στο κεφάλι, που οφείλεται μάλλον σε συμπλοκή, και όπλο στην κατοχή του. Ο ίδιος συνελήφθη και αυτή τη στιγμή κρατείται σε αστυνομικό τμήμα του Λονδίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν υπάρχουν άλλοι τραυματίες, πέρα από μια γυναίκα που έλαβε επιτόπου τις πρώτες βοήθειες, χωρίς να χρειαστεί η μεταφορά της σε νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν 2 μαχαίρια και αναζητούν τα ίχνη ενός δεύτερου, πιθανώς ένοπλου, άντρα, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει. Προς το παρόν πάντως οι αρχές δεν πιστεύουν πως το περιστατικό συνδέεται με τρομοκρατία. Η Σκότλαντ Γιαρντ, πάντως, κάλεσε όποιον έχει στοιχεία να τα προσκομίσει.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Διαβάστε επίσης:
Όργιο υπερκαταναλωτισμού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης