Μεγάλες αντιδράσεις πυροδότησε στο διαδίκτυο η ακραία θέση που έλαβε ο τερματοφύλακας Χεσούς Φερνάνδεθ, πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, για τα όσα διαδραματίζονται στην Καταλονία, μετά την ανακοίνωση της καταδίκης των 12 αυτονομιστών πολιτικών, ζητώντας την επέμβαση του στρατού.

Ο πρώην παίκτης, που σήμερα αγωνίζεται στη ρουμανική Κλουζ, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter εικόνες από τις συγκρούσεις στη Βαρκελώνη και σχολιάζοντας ζήτησε, ούτε λίγο ούτε πολύ, την επέμβαση του στρατού στην Καταλονία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θλιβερό αυτό που συμβαίνει στην Καταλονία. Ο στρατός να επέμβει τώρα. Όχλος και κακοποιοί που διαδηλώνουν με τον χειρότερο τρόπο για μία καταδίκη, που είναι εξάλλου και μικρή. Είναι τρελό. Ζήτω η Ισπανία!» έγραψε.

Με αυτόν τον ακραίο τρόπο και ο Φερνάνδεθ θέλησε να εκφράσει την άποψή του για όσα συμβαίνουν μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου και τις κινητοποιήσεις που αυτή πυροδότησε στην καταλανική κοινωνία. Πολλές προσωπικότητες από διάφορους τομείς του δημόσιου βίου, του θεάματος και του αθλητισμού έχουν τοποθετηθεί – άλλοι με αρνητικό τρόπο και άλλοι συμφωνώντας με την απόφαση.

Αμέσως το tweet του Φερνάνδεθ γέμισε με απαντήσεις κι αντιδράσεις θαυμαστών του ή άλλων φιλάθλων, με πολλές εξ αυτών να είναι αρνητικές έως και προσβλητικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης