Όχι, δεν πήγε στο περίπτερο. Μάλλον θα το βρήκε κλειστό και, καθώς η επιθυμία του να διαβάσει εφημερίδα έγινε…ακατανίκητη, αποφάσισε να σκαρφαλώσει 52 ολόκληρους ορόφους για να προμηθευτεί το αγαπημένο του έντυπο.

Ο λόγος για έναν άνδρα στο Μανχάταν που προσπάθησε να αψηφήσει το νόμο της βαρύτητας και να αναρριχηθεί στο 52 ορόφων κτήριο, όπου στεγάζονται οι «New York Times».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου, με τον άνδρα, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, να καταφέρνει να ανεβεί μέχρι τον 5ο όροφο την στιγμή που κατέφτασε η αστυνομία.

«Σκαρφάλωσε εκεί και μετά δεν μπορούσε να κατέβει», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, που βοήθησε τον άνδρα να κατέβει και τον οδήγησε για ψυχολογική εξέταση. Όπως ο ίδιος φέρεται να είπε, ήθελε ένα τεύχος της εφημερίδας.

Οι «New York Times» επισημαίνουν σε άρθρο τους πως και το 2008 τρεις άνδρες ανέβηκαν στα γραφεία τους, που σχεδιάστηκαν από τον φημισμένο Ιταλό αρχιτέκτονα Renzo Piano.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Guardian» πάντως δίνει μια άλλη διάσταση στο θέμα, αναφέροντας ότι η παράτολμη ενέργεια του άνδρα δείχνει με γλαφυρό τρόπο ότι το ενδιαφέρον του κοινού για τα έντυπα ΜΜΕ είναι ακόμη ζωντανό…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης