Η Βρετανική εφημερίδα τα βάζει με την Αμάλ Αλαμουντίν. «Δεν φτάνει που έκλεψε τον πιο περιζήτητο εργένη, τώρα φαίνεται πως η κυρία Κλούνεϊ κοιτά πώς θα κλέψει και τα πιο περιζήτητα μάρμαρα του κόσμου. Ή να τα επιστρέψει -ανάλογα με το τι άποψη έχετε επί του θέματος».

Η φράση περιλαμβάνεται σε άρθρο-αφιέρωμα των έγκυρων «TIMES» του Λονδίνου και αφορά την σύζυγο πλέον του Τζορτζ Κλούνεϊ,  Αμάλ Αλαμουντίν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τίτλο «Η κυρία Κλούνεϊ ρίχνεται στη μάχη για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα» η εφημερίδα αναφέρεται στην επίσκεψη της Αλαμουντίν στην Αθήνα, στις 13 Οκτωβρίου για να συζητήσει το θέμα της επιστροφής των γλυπτών, με τη νομική της ιδιότητα.

«Μόλις μια εβδομάδα μετά το γάμο της με τον Τζόρτζ Κλούνεϊ, η Αμάλ Αλαμουντίν παίρνει την προσοχή της από τον άντρα που μοιάζει με Έλληνα θεό, για να τη στρέψει στα περίφημα μάρμαρα» λένε οι «TIMES» με πικρία.

Φαίνεται ότι το θέμα αυτό – μετά και την δημόσια δήλωση Κλούνεϊ προ μηνών με την οποία ζητούσε την επιστροφή των κλεμμένων Ελγινείων μαρμάρων του Παρθενώνα – καίει ακόμη την βρετανική κοινή γνώμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης