Σε άγρια συμπλοκή στην οποία ενεπλάκησαν 20 άτομα, συμμετείχαν η κόρη, ο γιος και ο σύζυγος της πρώην κυβερνήτριας της Αλάσκα Σάρα Πέιλιν. Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, το περιστατικό σημειώθηκε πριν από ένα μήνα σε σπίτι οικογενειακού φίλου της αμερικανίδας αξιωματούχου στο Άνκορατζ.

Όπως αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας που δόθηκε στη δημοσιότητα, τα δύο παιδιά της Πέιλιν, Τρακ και Μπρίστολ, καθώς και ο σύζυγός της Τοντ, ενεπλάκησαν υπό την επήρρεια μέθης σε άγριο καυγά κατά τη διάρκεα ενός πάρτι γενεθλίων στις 6 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και εορτάζων είναι ο οικογενειακός φίλος της Πέιλιν, Κόλιν Κλίνκγενμαϊερ. Η οικογένεια της πρώτην κυβερνήτριας έφτασε στο σπίτι με λιμουζίνα γύρω στις 11 το βράδυ και, σύμφωνα με την αστυνομία, το κέντρο ελέγχου δέχτηκε λίγες ώρες μετά κλήση από το γειτονικό σπίτι ότι υπάρχουν αναταραχές και βιαιοπραγίες.

Όταν έφτασαν στο σημείο, οι αστυνομικοί βρήκαν στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού τον σύζυγο και τον γιο της Πέιλιν να χτυπούν κάποιους άνδρες ενώ η κόρη της Πέιλιν εντοπίστηκε να γροθοκοπεί επανειλημμένα τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο πρόσωπο.

Δεν υπάρχει ενημέρωση σχετικά με τα αίτια του καβγά ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν υπήρξαν συλλήψεις των εμπλεκόμενων ούτε αποδόθηκαν κατηγορίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σάρα Πέιλιν με τον σύζυγό της

Η κόρη της Πέιλιν, Μπρίστολ

Ο Τρακ Πέιλιν

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης