Σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν μέσα σε ένα λεωφορείο στο Birmingham του Ηνωμένου Βασιλείου, όταν έναν επιβάτης, επιτέθηκε σε μια 16χρονη κλωτσώντας τη με δύναμη στο κεφάλι επειδή δεν φορούσε μάσκα.

Το βίντεο από την dailymail δείχνει αρχικά ένα ζευγάρι μεσηλίκων να συστήνει στη 16χρονη να φορέσει τη μάσκα. «Δεν μπορείς να διαδίδεις κάτι αν το έχεις και να το διαδίδεις σε ανθρώπους! Αν δεν ήσουν 16 ετών, θα σε χτυπούσα», φωνάζει η γυναίκα στην έφηβη, ενώ άλλοι επιβάτες παίρνουν το μέρος της και άλλοι προσπαθούν να την ηρεμήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποιοι άλλοι, ζητούν από το ζευγάρι να κατεβεί από το λεωφορείο. Πράγματι όπως ο άνδρας σηκώνεται από τη θέση του για να βγει από το όχημα, ξαφνικά, γυρίζει πίσω και κλωτσάει την έφηβη στο πρόσωπο.

Ένας άλλος επιβάτης αναγκάζεται να παρέμβει, και να αντιμετωπίσει τον άντρα που χτύπησε τη νεαρή.
«Τι κάνεις; Θα σε σκοτώσω» του φωνάζει ενώ τον πιάνει και τον πετάει στο πάτωμα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του West Midlands δήλωσε ότι γίνονται έρευνες για την κακοποίηση της έφηβης μέσα στο λεωφορείο.

«Έχουμε μιλήσει με την κοπέλα και εξετάζουμε τις εικόνες που τράβηξαν επιβάτες με κινητό τηλέφωνο και κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», ανέφερε επίσης.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης