Λίγες ώρες μετά την παραίτησή του από το αξίωμα του πρωθυπουργού της Αγγλίας, ο Ντέιβιντ Κάμερον εθεάθη να χαλαρώνει τρώγοντας πρωινό σε καφέ του Λονδίνου.

Ο τέως –πλέον- πρωθυπουργός συνοδευόταν από την οικογένειά του αλλά και τον μέχρι πρότινος υπουργό οικονομικών Τζόρτζ Όσμπορν. Οι αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσίευσε η «Mail online» απεικόνιζαν τον κ. Κάμερον και τον κ. Όσμπορν να κάθονται στο καφέ «Λισσαβώνα» του βόρειου Κένσινγκτον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία σερβιτόρα ανέφερε: «Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε όταν ήρθαν. Κάθισαν στον εξωτερικό χώρο για περίπου μία ώρα μαζί με τις οικογένειές τους». Ενώ επεσήμανε ότι «ο κ. Κάμερον γελούσε και έμοιαζε κάπως χαλαρός. Αντιθέτως ο πρώην υπουργός οικονομικών φαινόταν κάπως άκεφος και σκεπτικός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Θυμίζουμε ότι ο κ. Όσμπορν αποπέμφθηκε χθες από το υπουργείο οικονομικών. Μάλιστα ενώ περίμενε να αναλάβει κάποιο άλλο μεγάλο υπουργείο (όπως το Εξωτερικών), εν τέλει δεν του προτάθηκε απολύτως τίποτα.

Όσον αφορά τώρα τον τέως πρωθυπουργό και την οικογένειά του, μετακόμισαν προσωρινά σε πολυτελές σπίτι του φίλου τους Σερ Άλαν Πάρκερ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται στη περιοχή του Χόλαντ Παρκ,διαθέτει επτά υπνοδωμάτια και η αξία του ανέρχεται στις 16,8 εκατομμύρια στερλίνες.

 Πηγή:Daily Mail

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης