Το πτώμα μίας γυναίκας, η οποία χάθηκε πριν από δύο εβδομάδες, ενώ έκανε πεζοπορία, εικάζεται ότι βρήκε η αστυνομία της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με τον Τύπο, «κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έρευνας, η αστυνομία εντόπισε το πτώμα, το οποίο θεωρείται ότι ανήκει στην Κλερ Χόκριτζ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άτυχη γυναίκα είχε πάει για πεζοπορία με δύο φίλους της, ωστόσο χάθηκαν τα ίχνη της, ενώ οι άλλοι δύο εντοπίστηκαν εγκαίρως.

Ο ένας είναι ο 40χρονος Που Τραν, ο οποίος βρέθηκε χθες από έναν αγρότη της περιοχής σε ένα μαντρί κοντά στο Άλις Σπρινγκς. Ο ίδιος είπε ότι επέζησε, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, πίνοντας νερό που προοριζόταν για τα ζώα.

Τρεις ημέρες νωρίτερα είχε βρεθεί το τρίτο μέλος της παρέας, η Τάμρα Μακμπίθ-Ράιλι, σε απόσταση 1,5 χλμ. από το αυτοκίνητο με το οποίο ταξίδευαν στον δυσπρόσιτο Βορρά της Αυστραλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 52χρονη Μακμπίθ-Ράιλι είπε ότι το αυτοκίνητο είχε βουλιάξει στην άμμο.

Για μερικές ημέρες η παρέα παρέμεινε κοντά στο αυτοκίνητο και επέζησε καταναλώνοντας τις λιγοστές προμήθειες που είχε μαζί της, εξήγησε η ίδια.

Όταν όμως τελείωσε το πόσιμο νερό, ο Που Τραν και η Χόκριτζ πήγαν προς αναζήτηση βοήθειας παίρνοντας μαζί τους μόνο μία πυξίδα και ένα GPS.

Η αστυνομία αρχικά ήλπιζε ότι η Χόκριτζ θα βρισκόταν ζωντανή, αφού μαζί με τον Που Τραν είχαν βρει νερό, αλλά οι δυο τους τελικά αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης