Δεν γνώριζε πως το παιδί που παρέσυρε στην κρεβατοκάμαρά της ήταν μόλις 14 ετών, ισχυρίστηκε στο δικαστήριο η 34χρονη Βρετανίδα που κατηγορήθηκε για αποπλάνηση ανηλίκου.

Το δικαστήριο αποδέχθηκε την απολογία της και την έκρινε αθώα, σε μια απόφαση που η κατηγορουμένη δέχθηκε με δάκρυα χαράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 32χρονη Τέα Βίνσεντ, μητέρα τριών παιδιών κατάφερε τελικά να πείσει το δικαστήριο ότι, εκείνο το απόγευμα τον Οκτώβριο του 2018, όταν και κάλεσε στο σπίτι της τα δύο αγόρια και παρέσυρε το ένα από αυτά στην κρεβατοκάμαρά της για να κάνουν σεξ, δεν ήξερε πως το παιδί ήταν 14 ετών.

Στην χθεσινή της κατάθεση, η Βίνσεντ επέμεινε ότι όταν εκκίνησε την σεξουαλική επαφή με το αγόρι δεν ήξερε την ηλικία του και πίστευε πως ήταν τουλάχιστον 16 ετών.

Κατάλαβε την ηλικία του μετά την πράξη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια υποστήριξε πως έμαθε την πραγματική ηλικία του εφήβου μόνο όταν ολοκληρώθηκε η σεξουαλική πράξη και άρχισαν να κουβεντιάζουν για το σχολείο και τα μαθήματα του νεαρού.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του δικαστηρίου έπαιξε ένα στοιχείο, το οποίο προέκυψε αργά εχθές το απόγευμα.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης παρουσίασαν αποδείξεις πως ο νεαρός είχε καταχωρίσει ψευδή ημερομηνία γέννησης στο προφίλ του στο Facebook, ώστε να φαίνεται αρκετά μεγαλύτερος απ’ ό,τι ήταν.

Τα νέα στοιχεία παρουσιάστηκαν στον δικαστή, ο οποίος με τη σειρά του έκρινε ότι μπορούν να γίνουν αποδεκτά και να παρουσιαστούν σήμερα στο δικαστήριο.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης