Γιώργος Αρκουλής

Προβλέψιμο –με τόσες υποδείξεις προς ‘ναυτιλομένους’- ήταν να προκύψει και οδηγία κουλτούρας και αυτό δεν είναι κακό. Βγήκε μια κυρία ειδική του θέματος χθες στο δελτίο ειδήσεων (Χατζηνικολάου) και προέτρεψε τους πολίτες, τώρα που μένουν προληπτικά  στο σπίτι, να ψάξουν στο Διαδίκτυο και να βρουν θεατρικές παραστάσεις ποιότητας –από Κουν έως Εθνικό κλπ- ώστε να ανακαλύψουν την πραγματική πνευματική τροφή. Σύμφωνοι. Και μόλις το 5% όσων την άκουσαν υπακούσουν στην εν λόγω υπόδειξη, κέρδος θα είναι (εις βάρος ίσως κάθε ανόητου τηλεοπτικού σόου ή μπλα μπλα, ή παιγνίων μέσω των γνωστών εταιριών τζόγου, που οδηγούν σε οικονομική εξόντωση…).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με μια μικρή ένσταση. Να μη γίνει θεσμός αυτές τις ζόρικες μέρες ο καταιγισμός οδηγιών διότι υπάρχει κίνδυνος να μπερδευτούμε. Σκέψου –τώρα με τη μιζέρια στα ράφια των σούπερ μάρκετ- να βγει κάποιος ειδικός και να προτείνει σε όλους μας:

«Τρίτη-Πέμπτη μακαρόνια».

ΥΓ: Λεπτομέρειες στο σκαμπρόζικο (δηλαδή λούμπεν) λαϊκό τραγουδάκι που ερμηνεύει ασίκικα ο Αγάθωνας με την μεγάλη Μαριώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης