Γιώργος Αρκουλής

Τραγική φιγούρα η γερόντισσα στην οθόνη της τηλεόρασης, για το πλημμυρισμένο σπιτικό της που το πέρασμα του «Ιανού» κατέστρεψε τα έπιπλα και τα σκεύη στην Καρδίτσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε τι κάναμε, καρδούλα μου και μας τιμωρεί έτσι ο Θεός; Σε τι του έφταιξε η Καρδίτσα μας;»

Την στιγμή που ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα, ο σκηνοθέτης του καναλιού άλλαξε πλάνο, δείχνοντας ένα δρόμο που είχε μεταβληθεί σε ποτάμι λάσπης, ενώ η δεσποινίς των ειδήσεων συνέχιζε το τυπικό που της είχαν γράψει οι εδικοί της ενημέρωσης:

«Πολλοί κάτοικοι έβγαλαν τα πράγματά τους στο πεζοδρόμιο να στεγνώσουν, προκειμένου, όπως μας δήλωσαν, να ετοιμάσουν μια υποτυπώδη γωνιά ώστε να βγάλουν τη δύσκολη νύχτα». Και στο καπάκι: «Αυτό δεν έπρεπε να συμβεί, διότι η οδηγία από τους υπεύθυνους, ήταν ΝΑ ΜΗ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, αφού από αύριο (δηλαδή σήμερα) θα γίνει καταγραφή ζημιών» κλπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εννοείται πως πρέπει να είναι και πολύ idiot εκείνος ο οποίος έδωσε την εν λόγω ντιρεκτίβα. Και χωρίς ίχνος ευαισθησίας διάβολε!

Εκτός αν είχε εντολή να στείλει τους πληγέντες στο ξενοδοχείο  «Μεγάλη Βρετανία» που διαθέτει ιδιοκτήτη ευεργέτη (!), αλλά το ξέχασε!!

Πάντως, η θλίψη κόπηκε μαχαίρι, αφού το δελτίο ολοκληρώθηκε με την είδηση που μας ενημέρωνε ότι «η Χάλι Μπέρι και πάλι ερωτευμένη».

ΥΓ: Μιλάμε για πολύ χάλι…

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης