Φαίνεται πως το πολύ παιχνίδι που είχε δεχτεί στα στοιχήματα ο Παναθηναϊκός, χθες (κάτι θα ήταν λογικό να έχει προκύψει μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες του με τον Μπόλονι στην καθοδήγηση…) βάρυνε για τα καλά τα ποδάρια των «πράσινων» ποδοσφαιριστών. ‘Ετσι, αν και μακριά από την έδρα του, ο Ατρόμητος, μολονότι είχε απογοητεύσει πριν μία εβδομάδα με ήττα στο Περιστέρι από τον ΠΑΣ, πέτυχε νίκη στο ‘παραπέντε’ με τον Λάζαρο (Χριστοδουλόπουλο), ο οποίος με αυτήν την επιτυχία του δείχνει να «ανασταίνεται», μετά από μακρά περίοδο ρόλου ‘γυρολόγου’ σε διάφορα κλαμπ.

Η νέα ήττα του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από έναν αντικειμενικό οπαδό του, καθότι τυπικά και ουσιαστικά η ομάδα του θεωρούνταν πολύ ανώτερη από τον αντίπαλό της, αλλά δεν πρέπει να τα θέλει όλα δικά του. Διότι στα πλαίσια ενός εντελώς αναξιόπιστου πρωταθλήματος –όπως είναι η ελληνική σούπερ λιγκ- ιδού που όλα μπορούν να προκύψουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τα άλλα, θα ήταν μια πολύ ρεαλιστική (και σώφρων) απόφαση του έμπειρου Μάνου Μαυροκουκουλάκη, να απομακρυνθεί με σβέλτο βηματισμό από την… προεδρία μιας ομάδας που ως σημαντικός παράγων επί Βαρδινογιάννηδων, την είδε να διαπρέπει σε Ελλάδα και αλλοδαπή και να κερδίζει τίτλους και χειροκρότημα. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης