Τελικά, βασικοί πρωταγωνιστές είναι οι καναλάρχες (και οι ειδικοί τους οποίους εμπιστεύονται και εγκρίνουν) που ευθύνονται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό στην καταστροφή της ελληνικής γλώσσας. Με εξαίρεση τα κρατικά κανάλια (ΕΡΤ1, 2 , 3 και Βουλή), διαπιστώνουμε όλο και συχνότερα ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ εκπομπές, κάτω από γελοίους τίτλους σε άπταιστη εγγλέζικη γλώσσα, λες και απευθύνονται σε αμερικανάκια, εγγλεζάκια ή όπου γης ομιλείται η γλώσσα του Σέξπηρ και του Μπέρναρντ Σω και της Μαρίας Στιούαρτ.

Μα είναι δυνατόν; Τι θα κερδίσει -λέμε τώρα- πιο πολύ από τη χλεύη όσων αγαπούν τις ελληνικές παραδόσεις και αξίες, ο τίτλος «This is Total Football»; Έτσι βαπτίστηκε η νέα παραγωγή αθλητικού περιεχομένου του καναλιού…OPEN του κυρίου Σαββίδη, προφανώς για να μη κάνει χαλάστρα στο κλασικό (και σαφώς καλύτερο ως μαγκαζίνο) «Αθλητική Κυριακή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλά δεν είναι μόνο ο ξενόφερτος τίτλος της εκπομπής. Επρόκειτο για πρεμιέρα με ατελείωτο μπλα μπλα και έναν -υποτίθεται- εκ των παρουσιαστών πρώην αστέρα των γηπέδων. Τον Ντέμη Νικολαΐδη του Απόλλωνα, της ΑΕΚ, της Εθνικής και της Θράκης. Ήταν αρκετά άνετος, αλλά δεν εκόμισε κάτι φρέσκο ή πρωτότυπο με την παρουσία του, αλλά σε αυτό είναι δικαιολογημένος.

Μπάλα σπούδασε (και έπαιξε) ο νέος αυτός και όχι δημοσιογραφία της τηλεόρασης. Μικρή επιφύλαξη διατηρώ για την επιλογή τους, αν οφείλεται σε γνώση αγγλικής γλώσσας. Κατά τα άλλα, η νέα εκπομπή κύλησε σε ένα ατελείωτο μπλα μπλα και μάλιστα βαθιά μέσα στη νύχτα, ελάχιστες ώρες πριν οι εργαζόμενοι σηκωθούν από το κρεβάτι για το μεροκάματο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης