Γιώργος Αρκουλής
Βγήκε στα social media ο αγαπητός μου πανεπιστημιακός Γιώργος Μαυρωτάς –ένας από τους μετρημένους στα δάχτυλα από τους 300 κοινοβουλευτικούς, που κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να πει ψέματα- και χαιρέτισε τη «συγγνώμη» του ποδοσφαιριστή Φορτούνη. Ο οποίος Φορτούνης δήλωσε μετανιωμένος για τον προσβλητικό (προς την εξέδρα) πανηγυρισμό του με το που σκόραρε στο ντέρμπι.
Καλώς! Αν και δεν είναι βέβαιο ότι χαλαρά θα αντιμετωπιστεί από την αθλητική δικαιοσύνη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου η περίπτωση του ποδοσφαιριστή. Νομίζω πως ο Φορτούνης δεν έκανε τίποτε περισσότερο από ό,τι ο Πέλκας του ΠΑΟΚ πέρυσι στην Τούμπα, όταν σημείωσε το νικητήριο γκολ στον αγώνα με Πανιώνιο. Αν θυμάστε, ο νεαρός έδειξε τα… αίσχη του (ευτυχώς καλυμμένα από το σορτσάκι) προς τον πάγκο των φιλοξενουμένων. Τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική, ενώ παράλληλα κλήθηκε στην εθνική ομάδα! Η περίπτωση ίσως αποτελέσει «δεδικασμένο» για τον αρχηγό του Ολυμπιακού τώρα.
Κι αν αυτό συμβεί, τότε στην ουσία τιμωρία δεν πρόκειται να προκύψει. Μέρος της δήλωσης Φορτούνη του στυλ «μέσα στην ένταση του αγώνα συμβαίνουν αυτά», δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό, διότι -διάβολε- έχουμε να κάνουμε με επαγγελματία ο οποίος κερδίζει εκατομμύρια κι όχι με ερασιτέχνη της αλάνας (ή του 5Χ5), που του ξεφεύγει ένα μ@λ@κ@, που λέει ο λόγος…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης