Γιώργος Αρκουλής

Έπεσε στην αντίληψή μου ανακοίνωση –μέσω του ‘τουϊτερ’- της επίσημης ΠΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με την οποία το ισχυρότερο (και πλουσιότερο υποτίθεται) ελληνικό ποδοσφαιρικό κλαμπ κάνει έκκληση στο κοινό να βρεθεί (σήμερα) στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης’, προκειμένου να βοηθήσει τους παίκτες στον σημαντικότερο και κρισιμότερο αγώνα για το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας κλπ. Που σημαίνει ότι τόσο η διοίκηση όσο και η τεχνική ηγεσία θέλουν να στηριχτούν ΚΑΙ στην συνδρομή των οπαδών, διότι γεμάτη εξέδρα ισοδυναμεί με τον «12ο παίκτη» και λοιπές θεωρητικές αρλούμπες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την γνώμη μου, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού, της μόνης ομάδας μας που κατάφερε να βγάλει το φθινόπωρο, και να διεκδικεί ευρωσυμμετοχή και τον χειμώνα (με προοπτική να αγγίξει την Ανοιξη, μειώνει μια ισχυρή και αυτάρκη ποδοσφαιρική δύναμη. Όταν ο Κιμούλης ή ο Τσακίρογλου, ακό μη και ο Βαλτινός, δηλαδή οι κορυφαίοι σήμερα ηθοποιοί ρεπερτορίου ανεβάζουν ένα σημαντικό έργο, δεν θα βγουν στα ΜΜΕ ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να το διαφημίσουν και να ζητήσουν από το θεατρόφιλο κοινό (που τους εκτιμά έτσι κι’ αλλιώς) να σπεύσουν να γεμίσουν τις αίθουσες. Αυτό είναι δουλειά των θεατρικών παραγωγών, οι οποίοι ως σωστοί επιχειρηματίες είναι λογικό να πληρώσουν για  να κάνουν διαφήμιση βεβαίως βεβαίως, οπότε οι ηθοποιοί διατηρούν την αξιοπρέπειά τους. 

Όπως και να’ χει, ο Ερυθρός Αστέρας του Βελιγραδίου δεν είναι ανώτερος από τον Ολυμπιακό, μολονότι νίκησε στην πρώτη αναμέτρηση με «τριάρα». Με λίγη προσοχή στα τελευταία λεπτά, όπως θυμάστε, θα είχε αποφευχθεί η τραγωδία, οπότε δεν θα χρειαζόταν σήμερα η δραματική ανακοίνωση στους οπαδούς να γεμίσουν τις εξέδρες. Οι οποίοι είναι σίγουρο ότι θα σπεύσουν, παρά την απειλή της «Διδούς» που μας ήρθε με μπόρες και καταιγίδες, αλλά ποια είναι η «Διδώ» μπροστά στην Ολυμπιακάρα των Ανδριανοπουλαίων, του Υφαντή, του Γουλανδρή, του Σωκράτη Κόκκαλη και φυσικά του γίγαντα Τσουκαλά…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης