Γιώργος Αρκουλής

Όχι ότι δεν το περιμέναμε βέβαια…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το (άκρως καπιταλιστικό) Forbes, στη λίστα με τις ισχυρότερες γυναίκες του πλανήτη, τοποθέτησε εφέτος την Αγκελα Μέρκελ (για 9η φορά, παρακαλώ!) στην πρώτη θέση και στην δεύτερη την ασχημότερη ίσως κυρία του οικονομικού συστήματος, Γαλλίδα Κριστίν Λαγκάρντ. Την δεύτερη, λόγω τεράστιας μύτης την συμπαθώ περισσότερο από την Γερμανίδα, διότι πιστεύω ότι (με γερή…όσφρηση) θα μπορούσε να γίνει μια σπουδαία δημοσιογράφος…

Από την άλλη, θα μου πείτε, τι θα περίμενες ρε φίλε να σου βάλουν ομορφοκόριτσα στην κορυφή, όταν η Πολιτική και το Χρήμα διοικούν σήμερα τους πάντες; Θα έχετε απόλυτο δίκιο. Στην φετινή λίστα, άλλωστε πριν από την γηραιά βασίλισσα Ελισσάβετ  (Νο 40) φιγουράρει η νέα επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου εντελώς άγνωστη ως χθες στο ελληνικό κοινό μαντάμ Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα. Και για να μην μείνει παραπονεμένος ο ισχυρότερος «καππαδόκης» του πλανήτη (ο γνωστός!), ιδού στο Νο 42 η θυγατέρα του Ιβάνκα Τραμπ (αυτή μπροστά στις προηγηθείσες μοιάζει καλλονή!).

Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο να δείχνει όμορφη και γοητευτική μία κυρία που ασκεί πολιτική ή τακτοποιεί την χρηματοδότηση Τραπεζών, πολύ προσεκτικά ώστε μη χάνεται ούτε μισό ευρώ τόκος…Ούτε επίσης η βαθύπλουτη λόγω συζύγου Μελίντα Γκέϊτς, ή η Ινδή υπουργός των Οικονομικών Νιρμάλα Σιθαραμάν. Και, εν πάση περιπτώσει, αν θέλετε στην λίστα να βρεθούν η Σαρλίζ Θερόν, η Μόνικα Μπελούτσι και η Πενέλοπε Κρουζ, θα πρέπει να περιμένετε πολύ. Προηγούνται οι σκληρές και οι ΑΣΧΗΜΕΣ (το «κακές» το αποφεύγω για να αποφύγω εικόνα σπαγγέτι στο γραπτό)!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης