Γιώργος Αρκουλής

Και να θέλεις να τους ξεχάσεις, δεν σε αφήνει η παραχάραξη των γεγονότων και ο φόβος των δημοσιογράφων απέναντι στις αθλιότητες που προκύπτουν στα αθλητικά μας πράγματα. Και εξηγούμαι: σχεδόν όλοι οι λεγόμενοι μπασκετικοί ρεπόρτερ σχολίασαν τη σβουριχτή καρπαζιά στη Σερβία, ως «πρώτη ήττα που δεν σημαίνει τίποτα». Ένας άλλος διατύπωσε ότι «παίξαμε χωρίς τους παίκτες της ευρωλίγκα». Όμως, απέφυγε ο μάγκας να εξηγήσει το γιατί. Διότι έπρεπε να στενοχωρήσει τον ισόβιο πρόεδρο της ΕΟΚ Βασιλακόπουλο, ο οποίος ακούει ευρωλίγκα και ΕΣΑΚΕ και βγάζει… σπίλους, που λέει ο λόγος.
Επίσης: η κυρία του αθλητικού μαγκαζίνο εντός του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ1, χθες βράδυ, πρόσφερε το ωραιότερο χαμόγελο διατυπώνοντας την άποψη ότι «στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό το κλίμα είναι ευχάριστο για τις νίκες» (επί της Λαμίας και του Παναιτωλικού, αντίστοιχα). Ασφαλώς, απέφυγε «τα δύσκολα». Δηλαδή να πει ότι ο διαιτητής στο Λαμία-ΠΑΟΚ αρνήθηκε πέναλτι υπέρ της γηπεδούχου, που έκανε ανεμίζοντας το αριστερό του χέρι ο Βιερίνια. Πιο πέναλτι δεν γίνεται!
Όσο για τον Ολυμπιακό, το δεύτερο γκολ ήταν τόσο πολύ οφσάιντ, που συστήνω στους καθηγητάδες της σφυρίχτρας, να απομονώσουν τη φάση του Γκερέρο, να τη βάλουν σε βίντεο για να τη διδάξουν στα διάφορα σεμινάρια των νέων referees (για να φρεσκάρω τα ολίγα αγγλικά μου!)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης