Αξιότιμο κύριο Ελ. Αυγενάκη, πολιτικό προϊστάμενο των σπορ κλπ, Νερατζιώτισσα. (Κοινοποίηση γγΑ Γ. Μαυρωτά)

Φίλτατε υπουργέ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επειδή ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου είναι πολύ σοβαρή υπόθεση –κάτι που ισχύει ΓΙΑ ΟΛΑ τα  τουρνουά της δυτικής Ευρώπης.

Επειδή κάθε επαγγελματικό κλαμπ προσλαμβάνει και δίνει μισθό σε πάνω από 25 ποδοσφαιριστές και μάλιστα μετά από αυστηρή επιλογή των ειδικών, ώστε ανά πάσα στιγμή οι αναπληρωματικοί να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις…

Επειδή με την υπάρχουσα λογική στην σούπερ λιγκ κάποιες ομάδες αδικούνται και κάποιες άλλες… ξεκουράζονται

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για όλα αυτά, θα ήταν έντιμο να σταματήσετε άμεσα την λογική του χαβαλέ και τα όργανα της διοργανώτριας (γνωστά για τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις τους, οι οποίες, κατά τεκμήριο συμφέρουν ΜΟΝΟ τους μεγάλους) να δέχονται άμεσα την αναβολή  διεξαγωγής των αγώνων ομάδων, παίκτες των οποίων  έχει κτυπήσει ο covid19. ’Ετσι ώστε να μη συνεχίσει να στραπατσάρεται το πρόγραμμα.

Τι πάει να πει η ΑΕΚ έχει τρεις μαχητές της με κορονοϊό; Και η Ρεάλ είχε άλλους τόσους αλλά έπαιξε στην Βαλένθια και ηττήθηκε. Γιατί στο ‘παρά πέντε’ η Λάρισα… αδυνατεί να αντιμετωπίσει την Λαμία, λόγω αδυναμίας δύο παικτών της από την προσβολή του ιού, συν του μαλάκτη; Η Γρανάδα στην Ισπανία υποχρεώθηκε να παίξει με την Σοσιεδάδ και να ηττηθεί, αφού είχε μόνο πέντε βασικούς στην ενδεκάδα!

Μήπως ο Βόλος του φιλόδοξου Αχιλλέα Μπέου διαθέτει μόνο έντεκα παίκτες, ώστε να ζητήσει αναβολή του ματς στην Τρίπολη; Και, εν τέλει, γιατί ο ΟΦΗ με κάπου οκτώ σοβαρούς τραυματισμούς να υποχρεωθεί να αντιμετωπίσει την δυσκολότερη ομάδα του τουρνουά (και να ηττηθεί στο Ηράκλειο, βεβαίως…)

Με άλλα λόγια όσα συμβαίνουν στην σούπερ λιγκ με τις οκτώ (!) αναβολές και τους 1008 ‘ψιθύρους’, είναι εντελώς εκτός λογικής αλλά και απόφασης ΟΥΕΦΑ, η οποία δεν δέχεται αναβολές αγώνων στην Ευρώπη, από προβλήματα του κορονοϊού.

Επειδή, λοιπόν,  αυτή η… νοοτροπία είναι λίγο ‘κολλητική’, μπορεί να υποθέσει κάποιος πως ως την λήξη του πρώτου γύρου, ΟΛΕΣ οι ομάδες θα δηλώσουν αδυναμία παικτών (ή βοηθών, φροντιστών, διερμηνέων  κλπ), οπότε καλύτερα να το κλείσετε, υπουργέ μου,  τώρα το «μαγαζί» διότι μπάζει γενικώς.

ΥΓ: Αν δεν έχετε πληροφόρηση, να σας επισημάνω ότι ο ‘Αρης Θεσσαλονίκης θεωρεί –παρασκηνιακά- ότι η ΑΕΚ ευεργετήθηκε κερδίζοντας χθες την αναβολή του ντέρμπι στη Χαριλάου λόγω κορονοϊού, μολονότι πριν τρία βράδια στην Ουκρανία είχε σαρώσει την τοπική Ζόρια. Μιλάμε για σαφέστατη ξεκούραση, αφού διαθέσιμοι παίκτες υπήρχαν σχεδόν εικοσάδα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης