Γιώργος Αρκουλής

Έπρεπε να φτάσουν οι αγώνες ρεβάνς για πρόκριση στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ, προκειμένου να απολαύσουμε ποδόσφαιρο αξιώσεων και στιγμές από αυτές που θυμίζουν ποιος είναι ο «βασιλιάς» των ομαδικών σπορ. Απολαμβάνοντας για ένα γεμάτο δίωρο χθες το βράδυ το ματς από το γήπεδο του Μάντσεστερ, ένιωσα πόση δύναμη υπάρχει στο εν λόγω άθλημα, όταν βεβαίως οι μαχητές στο τερέν αγωνίζονται με πάθος για τη νίκη και δεν αφήνουν ίχνη υποψίας για… δημόσιες σχέσεις και στοιχηματικά κόλπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανώτερη Σίτι, του Γκουαρδιόλα και των σπουδαίων παικτών που στοιχειοθετούν το ακριβότερο σύνολο στην Αγγλία, νίκησε μεν, αποκλείστηκε δε από την Τότεναμ, ομάδα ικανή αλλά ασταθή, που όμως δεν φοβήθηκε ποτέ την αντίπαλό της.

Η εναλλαγή στο σκορ, η φανερή προσπάθεια όλων να τα δώσουν ΟΛΑ και το εκτυφλωτικό ταλέντο κάποιων παικτών νομίζω πως προσέφεραν ένα φινάλε γεμάτο αγωνία και μαζί το συμπέρασμα πως είχε προκύψει το σημαντικότερο και πλουσιότερο παιχνίδι έως τώρα στο τουρνουά. Την ίδια ώρα, η επιβλητική Λίβερπουλ του Γερμανού Κλοπ, χάρη στις «σαΐτες» που διαθέτει στο επιθετικό της  ταμπεραμέντο, όχι μόνο νίκησε για δεύτερη φορά την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας Πόρτο, αλλά την υποχρέωσε να δείχνει κατώτερη από την πραγματική της αξία.

Έχω την εντύπωση πως στους δύο ημιτελικούς που θα δούμε εφέτος τα πράγματα θα είναι πολύ ρευστά. Η Μπαρτσελόνα μπορεί να είναι φαβορί, όμως με τη διαβολεμένη ταχύτητα της Λίβερπουλ μόνο «περίπατοι» δεν την περιμένουν. Όσο για τον έτερο ημιτελικό, με αντιπάλους τα δύο αουτσάιντερ της διοργάνωσης Άγιαξ και Τότεναμ, δεν είναι απίθανο να προκύψουν δύο εξαιρετικές αναμετρήσεις, καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Που σημαίνει ότι τα αφεντικά των απανταχού γραφείων στοιχημάτων, τρίβουν τα χέρια τους προκαταβολικά, αναμένοντας γενναίες εισπράξεις! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης