Γιώργος Αρκουλής

Θα συνεχίσω, αν μου επιτρέπετε, από το σημείο που έκλεισα το χθεσινό σημείωμα για να καταθέσω ένα συμβάν, που αποτελεί -πιστεύω- όλη την ουσία του θέματος. Έγραφα, λοιπόν, ότι αν ρωτήσετε στη Θεσσαλονίκη ποιος είναι (προσέξτε εδώ) πιο δημοφιλής, ο Ζουράρις ή ο Βιερίνια, για να επισημάνω σε τι ύψος βρίσκεται το ποδόσφαιρο έναντι της πολιτικής. Λοιπόν, «τσίμπησε» αναγνώστης -καλή του ώρα- και μου έστειλε μέιλ. Και τι γράφει; Ότι δεν είναι σωστό να βάζουμε στο ένα τάσι της ζυγαριάς έναν επιστήμονα- καθηγητή και στο άλλο έναν ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αντιλαμβάνεστε, ο άνθρωπος, ταλαιπωρημένος από τη χρόνια ποδοσφαιρική αντιπαράθεση, ούτε που κατάλαβε την ερώτηση. Ξέρετε γιατί; Διότι με το μήνυμά του αποκάλυψε  ότι είναι «αρειανός»! Ξεχνώντας βεβαίως ότι ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος και σούπερ φαβορί να φέρει στην πόλη το τρόπαιο έπειτα από… δεκαετίες!

Θέλετε τελικό σχόλιο για να κλείσω το θέμα; Θα το κάνω δανειζόμενος τον Γκάτσο: «Καληνύχτα Κεμάλ / αυτός ο κόσμος δεν θ’ αλλάξει ποτέ / Καληνύχτα». Ο στίχος αφορά και στο ποδόσφαιρο, ως συνιστώσα της κοινωνίας μας, διάβολε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης